Om oss

Postat av Ellinor Zalai

Välkommen till oss på Gourmethörnan i Ystad. Vi erbjuder ett stort sortiment av noga utvalda delikatessprodukter. Många från lokala producenter runt om på Österlen. Produkter som förgyller festen, men framförallt vardagen.

Gourmethörnan grundades 2005 på det gamla Regementet i den lilla staden Ystad belägen i södra Skåne. Med ost, chark, delikatessprodukter och ett litet utbud av te, sattes affären i rullning. Efter en tid flyttade butiken till en större lokal på Böckaregatan och med bättre läge och större yta blommade affärerna. 

Hösten 2020, mitt i dåvarande pandemi, stod det klart att Gourmethörnan var redo för nya ägare och så kom vi in i bilden. En nyexaminerad och driven gastronom tillsammans med en minst lika ivrig ekonom, bildade en duo. Vi tog första advent 2020 över den verksamhet som omsorgsfullt byggts upp under många år, med visionen om att fortsätta driva den framåt.

Idag finner ni Gourmethörnan mitt på gågatan i Ystad med över 180 olika tesorter, delikatessprodukter, kaffe, praliner och ost. Ständigt på jakt efter nya intressanta produkter med fokus på det lokala.

Välkommen in i butiken!

 

Undrar du något? Vi är enkla att nå! Ring oss på 0411-652 30 eller mejla på gourmethornan@gmail.com . Det går även bra att ringa eller maila in din beställning!

Öppettider

Mån-Fre 10-18
Lör 10-15

✓ Standardfrakt 39:- ✓ Fri frakt över 499:- ✓Gratis teprov vid varje order